top of page

PERALGIN JE SPOJENEC, KTERÝ STOJÍ PŘI NÁS


Hlavní složkou Peralginu,

od které je odvozen i jeho název, je perila křovitá (Perilla frutescens) – bylina v tradiční čínské medicíně využívaná hlavně při kašli, zahlenění a astmatu. Vědecké studie však uvádějí nejen nejznámější antialergenní a protizánětlivé, ale dokonce i antikancerogenní a antioxidační vlastnosti. Obsahují také velké množství omega-3 mastných kyselin, především kyselinu alfa-linolenovou mající řadu zdravotních benefitů. Několik japonských praktická studie porovnávalo i účinek paprsků perillového oleje a placebo u zdravých dospělých dobrovolníků (viz odkaz níže). Na začátku u všech byly uskutečněny biochemické analýzy krve, srovnávající účinnost a účinky. U lidí ve skupině s podáváním perillového oleje významně klesla jak hladina pocitově vnímané deprese, tak i skóre apatie a zároveň se zlepšily měřené biochemické hodnoty na plazmatických membránách erytrocytů (červených krvinek).


SYNDROM VYHOŘENÍ, LYMFA

S Peralginem jsou velmi dobré zkušenosti v případech, kdy je zapotřebí navodit stabilní psychickou rovnováhu.

Osvědčil se u stavů únavy a vyčerpání, především tam, kde byl organismus již ve fázi únavy nadledvin – zde se ukázala jako ideální kombinace Peralgin, Relaxin a Fytomineral.

Léčení je u lymfy přínosné proto, že dodá úlevu okamžitě, lze k němu sáhnout i v případech kdy je již "zahleněný" lymfatický systém nebo událost ještě probíhá.


DALŠÍ KOMBINACE

Díky svému složení Peralgin krásně doplňuje energii, a tím také velmi dobře posiluje imunitní systém. Nejdůležitějším orgánem imunity v našem těle je brzlík, následují ho játra, poté slinivka, lymfatický a hormonální systém.


VLIV NA PSYCHIKU

Když se na účinky produktu podíváme z pohledu obecné psychosomatiky, dotýká se Peralgin především našeho uvědomění si sebe sama, nalezení vlastního středu, podvědomých strachu ze smrti, dále i toho, jak umíme věci pouštět (zbytečné na nich nelpět), správně nastavovat hranice interakcí a soudržnost našeho vnitřního světa, jak si myslíme, že dokážeme být silní a odolní. A také v neposlední řadě jak umíme přijímat lásku a zdali na nevědomé úrovni věříme, že jsme láskyplné péče opravdu hodni. Toto vše je velmi podstatné v rámci kvality našeho zdraví.










VITAE 3/21

8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page